ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. Ο όμιλος εταιριών ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε., ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την καινοτομία και την τεχνολογία.

More

Autocheck IKTEO

Autocheck IKTEO Οι υπηρεσίες του Ι. ΚΤΕΟ AUTOCHECK περιλαμβάνουν: Έλεγχο αυτοκινήτων βενζίνης και diesel, έλεγχο φορτηγών (3,5t), έλεγχο δίκυκλων, έλεγχο εγκατάστασης εξοπλισμού υγραερίου (LPG).

More

Alfa

Alfa Η εταιρία ΑLFA PRESS δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής προϊόντων αλουμινίου, στο 42ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας.

More

Sterimed

Sterimed Η εταιρεία SteriMed δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα επεξεργασίας Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ) καθώς και στη μεταφορά των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ).

More

ΑΣΤΕ ΕΠΕ

ΑΣΤΕ ΕΠΕ Τεχνική εταιρία εξειδικευμένη στην κατασκευή πυρολυτικών κλιβάνων.  

More

KLEEMANN

KLEEMANN Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων. Με έτος ίδρυσης το 1983 και έδρα το Κιλκίς, η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 15 γεωγραφικές περιοχές, καλύπτοντας 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιρειών […]

More

NORSILDMEL HELLAS ΕΠΕ

NORSILDMEL HELLAS ΕΠΕ Η Norsildmel ιδρύθηκε το 1963 στη Νορβηγία και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον κλάδο των ιχθυαλεύρων και ιχθυελαίων.

More

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας A.E.

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας A.E. Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας A.E. «Α.Ζ.Κ. Α.Ε.» είναι ο διαχειριστικός φορέας που έχει αναλάβει να οργανώσει και να προωθήσει τη Ζώνη Καινοτομίας Θεσσαλονίκης. Η Ζώνη Καινοτομίας είναι μια περιοχή που προσφέρεται για την εγκατάσταση καινοτόμων επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων με καινοτομικές δράσεις που αναπτύσσονται ραγδαία βασιζόμενοι κυρίως στις συνέργειες συμβάλλοντας στην […]

More

Βιομηχανικό Πάρκο Θεσσαλονίκης

Βιομηχανικό Πάρκο Θεσσαλονίκης Πρόκειται για βιομηχανικό πάρκο συνολικής έκτασης περίπου 988 στρεμμάτων σε 12 οικοδομικά τετράγωνα με δρόμους και κοινόχρηστους χώρους. Στα Ο.Τ. 2 & 5 υπάρχουν ήδη βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας ΜΕΛ, ενώ οι προς διάθεση οικοπεδικές εκτάσεις ανέρχονται σε 470 περίπου στρέμματα.

More
Κλεισιμο Χ